Για Εμένα
Συνταγές
Private Chef
English
Ελληνικά
en
×
SEARCH
Για Εμένα
Συνταγές
Private Chef
Cookbook
Χειροποίητη νουτέλα
Εκτύπωση Συνταγής
Γλυκά
Γρήγορες Συνταγές
Μερίδες
1 βαζάκι
Προετοιμασία
10 λεπτά
Ψήσιμο
15 λεπτά
Αναμονή
3 ώρες
Υλικά
Υλικά
300 γρ.
Φουντούκια
250 γρ.
Σοκολάτα γάλακτος (ή αντικαθηστούμε 250 γρ κουβερτούρα και 2 κ.σ μέλι)
1 κ.σ
Κακάο
30 μλ
Σπορέλαιο
1 κ.γ
Εκχύλισμα βανίλιας
½ κ.γ
Αλάτι
Μέθοδος Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175°C. Απλώνουμε τα φουντούκια σε ένα ταψί και τα ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά. Αφαιρούμε τον φλοιό τους.
Βάζουμε τα καθαρισμένα φουντούκια σε ένα μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να δημιουργηθεί μια λεία πάστα.
Προσθέτουμε τη σοκολάτα, το κακάο, το φυτικό λάδι, τη βανίλια και το αλάτι και χτυπάμε τα πάντα μαζί μέχρι να γίνει το μείγμα ομοιογενές και μαλακό.
Αν το μείγμα είναι ακόμα υγρό, δεν ανησυχούμε – θα πήξει στο ψυγείο. Βάζουμε το μείγμα σε ένα βαζάκι, το σκεπάζουμε και το αποθηκεύουμε στο ψυγείο.
Δείτε και άλλες συνταγές:
Γλυκά
Chocolate cookies με βρώμη – χωρίς ψήσιμο
No Leftovers
Milkshake με σοκολατένια soft cookies και μπανάνα
No Leftovers
Εναλλακτική μους σοκολάτας με ρύζι
No Leftovers
Αφράτα Μπισκότα Σοκολάτας
Θες να σου στέλνω και άλλες νόστιμες συνταγές;
Κάνε εγγραφή και θα μαθαίνεις πρωτ@ για νέες συνταγές και τα νέα μου!
Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης
Leave this field empty if you're human: