Για Εμένα
Συνταγές
Private Chef
English
Ελληνικά
en
×
SEARCH
Για Εμένα
Συνταγές
Private Chef
Cookbook
Τακος κατσαρόλας
🖨️ Εκτύπωση Συνταγής
No Leftovers
Κρέατα
Μερίδες
4
Προετοιμασία
30 λεπτά
Ψήσιμο
45 λεπτά
Αναμονή
-
Υλικά
Για τη γέμιση
200 γρ.
κιμάς (αυτός που μας περίσσεψε από τα μακαρόνια με κιμά)
2
ντομάτες μεσαίες, κομμένες σε κυβάκια
1
πράσο
100 γρ.
ντοματίνια
1
κρεμμυδάκι φρέσκο
3
τορτίγιες
700 μλ
ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
½ κ.γ.
κόλιανδρος
½ κ.γ.
πάπρικα
50 γρ.
παρμεζάνα τριμμένη
100 γρ.
μοτσαρέλα
Αλάτι
Πιπέρι
Μέθοδος Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι σοτάρουμε το πράσο ψιλοκομμένο μέχρι να μαλακώσει.
Προσθέτουμε τον μαγειρεμένο κιμά και τον ζεσταίνουμε καλά. Αν έχει υγρασία, τον αφήνουμε λίγο παραπάνω να στεγνώσει.
Προσθέτουμε το κύμινο, την πάπρικα, τον κόλιανδρο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε την τριμμένη παρμεζάνα και τη μοτσαρέλα. Ανακατεύουμε να λιώσουν μέσα στον ζεστό κιμά.
Στο μεταξύ, κόβουμε τις τορτίγιες σε μικρά τριγωνάκια και τις τηγανίζουμε σε καυτό ηλιέλαιο μέχρι να γίνουν τραγανές. Τις ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί και πασπαλίζουμε με λίγη πάπρικα.
Γαρνίρουμε τον κιμά με τα ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα και το φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, κατευθείαν μέσα στο τηγάνι.
Σερβίρουμε όπως είναι, με τις τραγανές τορτίγιες στο πλάι.
Δείτε και άλλες συνταγές:
Γρήγορες Συνταγές
Chicken parmιgiana tacos
Γρήγορες Συνταγές
Αρνίσια παϊδάκια με σάλτσα μουστάρδας
Κρέατα
Γλυκοπατάτες γεμιστές με κοτόπουλο και τζατζίκι
Κρέατα
Λαχανοντολμάδες
Θες να σου στέλνω και άλλες νόστιμες συνταγές;
Κάνε εγγραφή και θα μαθαίνεις πρωτ@ για νέες συνταγές και τα νέα μου!
Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης
Leave this field empty if you're human: