Για Εμένα
Συνταγές
Private Chef
English
Ελληνικά
en
×
SEARCH
Για Εμένα
Συνταγές
Private Chef
Cookbook
Potato mozzarella bombs
🖨️ Εκτύπωση Συνταγής
Ζεστά Ορεκτικά
Χορτοφαγία
Μερίδες
Για 7-8 κροκέτες
Προετοιμασία
20 λεπτά
Ψήσιμο
10 λεπτά
Αναμονή
-
Υλικά
400 γρ
πατάτες ψημένες
20 γρ
κορν φλάουρ
150 γρ
μοτσαρέλα τριμμένη
½ κ.γ
σκόρδο σε σκόνη
½ κ.γ
γλυκιά πάπρικα
Αλάτι, πιπέρι
Για το γαρνίρισμα:
2 κ.σ
ελαιόλαδο
1 κ.σ
μαϊντανός, ψιλοκομμένος
100 γρ
στραγγιστό γιαούρτι
Μέθοδος Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε τις βρασμένες πατάτες και τις πολτοποιούμε καλά με πρέσα πατάτας ή πιρούνι. Τις τοποθετούμε σε μπολ.
Στο μπολ με τις πατάτες, προσθέτουμε το κορν φλάουρ, την πάπρικα, το σκόρδο και το αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
Πλάθουμε μπαλίτσες των 40 γραμμαρίων περίπου και γεμίζουμε την κάθε μία με 15 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα. Κλείνουμε προσεκτικά τις μπαλίτσες.
Ψήνουμε τις κροκέτες σε καυτό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
Για το γαρνίρισμα, πασπαλίζουμε τις κροκέτες με ψιλοκομμένο μαϊντανό και τις σερβίρουμε με στραγγιστό γιαούρτι.
Δείτε και άλλες συνταγές:
Οικονομικές
Cheesy πατάτες ογκρατέν
Ζεστά Ορεκτικά
Flatbreads σπανακόπιτα
Χορτοφαγία
Φαλάφελ απο χθεσινές φακές
Θες να σου στέλνω και άλλες νόστιμες συνταγές;
Κάνε εγγραφή και θα μαθαίνεις πρωτ@ για νέες συνταγές και τα νέα μου!
Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης
Leave this field empty if you're human: