Για Εμένα
Συνταγές
Private Chef
English
Ελληνικά
en
×
SEARCH
Για Εμένα
Συνταγές
Private Chef
Cookbook
Quesadillas με μπριζόλα
🖨️ Εκτύπωση Συνταγής
No Leftovers
Κρέατα
Μερίδες
2
Προετοιμασία
10 λεπτά
Ψήσιμο
5 λεπτά
Αναμονή
-
Υλικά
1
μικρό φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
1 κ.σ.
ελαιόλαδο
1/2
κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
1
ντομάτα, κομμένη σε μικρά κυβάκια
½
σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
½ κ.γ.
καπνιστή πάπρικα
1
μαγειρεμένη μπριζόλα, κομμένη σε λεπτές φέτες
2
τορτίγιες, μεσαίες
100 γρ.
τριμμένο cheddar
1
κουταλιά ψιλοκομμένος φρέσκος κόλιανδρος
Για το σερβίρισμα:
2 κ.σ.
στραγγιστό γιαούρτι
½ κ.γ.
καπνιστή πάπρικα
Μέθοδος Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο και σοτάρουμε την πιπεριά, το κρεμμυδάκι, το σκόρδο και την πάπρικα για 2–3 λεπτά.
Προσθέτουμε την μπριζόλα και την ντομάτα, ανακατεύουμε και ζεσταίνουμε για 1 λεπτό.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο. Ανακατεύουμε.
Αφαιρούμε το μείγμα σε ένα μπολ.
Στο ίδιο τηγάνι βάζουμε τη μία τορτίγια, προσθέτουμε το μισό cheddar και απλώνουμε πάνω τη γέμιση.
Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο cheddar και καλύπτουμε με τη δεύτερη τορτίγια.
Ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι 2–3 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσει και να λιώσει το τυρί.
Κόβουμε σε τρίγωνα και σερβίρουμε με γιαούρτι και καπνιστή πάπρικα.
Δείτε και άλλες συνταγές:
Γρήγορες Συνταγές
Chicken parmιgiana tacos
Κρέατα
Γύρος κοτόπουλο στον air fryer
Γρήγορες Συνταγές
Ζουμερό burger με τσένταρ
Κρέατα
Κεφτεδάκια κοτόπουλου με χαλούμι
Θες να σου στέλνω και άλλες νόστιμες συνταγές;
Κάνε εγγραφή και θα μαθαίνεις πρωτ@ για νέες συνταγές και τα νέα μου!
Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης
Leave this field empty if you're human: