Για Εμένα
Συνταγές
Private Chef
English
Ελληνικά
en
×
SEARCH
Για Εμένα
Συνταγές
Private Chef
Cookbook
Ριγκατόνι με κρεμώδη σάλτσα από καραμελωμένο κρεμμύδι
🖨️ Εκτύπωση Συνταγής
Γρήγορες Συνταγές
Ζυμαρικά
Μερίδες
Για 2-3 άτομα
Προετοιμασία
15 λεπτά
Ψήσιμο
30 λεπτά
Αναμονή
-
Υλικά
2
μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
1 κ.γ
φρέσκο θυμάρι
40 γρ
Χαραλαμπιδης Κριστης μαργαρινη Original (+20 γρ για το τέλος)
250 γρ
ριγκατόνι (μισό πακέτο)
200 μλ
Χαραλαμπιδης Κριστης Κρεμα Γαλακτος, 35% λιπαρα
60 γρ
παρμεζάνα
Αλάτι/ πιπέρι
Πιπέρι / Ξυσμα λεμόνι
Τσαιβς
Μέθοδος Εκτέλεση
Μαλακώνουμε τα κρεμμύδια στην μαργαρίνη με αλάτι,πιπέρι και θυμάρι. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά και κάνουμε υπομονή για να καραμελωσουν καλά.
Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο βραστό νερό ακολουθώντας τις οδηγίες του κουτιού, κρατώντας 1 κούπα με νερό ζυμαρικών.
Όταν είναι έτοιμα τα κρεμμύδια βάζουμε κρέμα γάλακτος και 3-4 κουταλιες της σουπας νερο μαζί τους στο τηγάνι και έπειτα τα προσθέτουμε στο μίξερ για να δημιουργήσουμε την σάλτσα.
Προσθέτουμε την σάλτσα σε ένα τηγάνι μαζί με 20 γρ μαργαρίνη και τα ζυμαρικά. Για να ζεσταθούν. Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα, ξύσμα λεμόνι και τριμμένο πιπέρι.
Δείτε και άλλες συνταγές:
Ζυμαρικά
Ριγκατόνι με κρεμώδη σάλτσα τσορίθο
Γρήγορες Συνταγές
Μακαρονάδα με τυροκαυτερή
Ζυμαρικά
Λαζάνια-ρολάκια με κοτόπουλο αλά κρεμ
Ζυμαρικά
Κριθαρότο με μανιτάρια
Θες να σου στέλνω και άλλες νόστιμες συνταγές;
Κάνε εγγραφή και θα μαθαίνεις πρωτ@ για νέες συνταγές και τα νέα μου!
Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης
Leave this field empty if you're human: