Για Εμένα
Συνταγές
Private Chef
English
Ελληνικά
en
×
SEARCH
Για Εμένα
Συνταγές
Private Chef
Cookbook
Scrambled eggs με πιπεριά Φλωρίνης
🖨️ Εκτύπωση Συνταγής
Γρήγορες Συνταγές
Πρωινό
Μερίδες
2
Προετοιμασία
5 λεπτά
Ψήσιμο
5 λεπτά
Αναμονή
-
Υλικά
6
αυγά
25 γρ
γάλα
50 γρ
βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
2 κ.σ.
πιπεριές Φλωρίνης σε βαζάκι, ψιλοκομμένες
1 κ.σ.
παρμεζάνα, τριμμένη, για γαρνίρισμα
2
φέτες ψωμί προζυμένιο, για σερβίρισμα
Μέθοδος Εκτέλεση
Χτυπάμε καλά 6 αυγά με το γάλα και το αλάτι.
Ζεσταίνουμε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο, γέρνοντας το τηγάνι ώστε να καλυφθεί όλη η επιφάνειά του.
Ζεσταίνουμε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι σε χαμηλή φωτιά.
Ρίχνουμε το μείγμα των αυγών στο τηγάνι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς με μια ξύλινη κουτάλα, μέχρι τα αυγά να γίνουν απαλά και κρεμώδη.
Όταν τα αυγά είναι έτοιμα, προσθέτουμε τις πιπεριές Φλωρίνης και ανακατεύουμε ελαφρώς. Απομακρύνουμε τα αυγά από τη φωτιά και τα σερβίρουμε αμέσως (προσοχή μην αφήσεις τα αυγά στο τηγάνι επειδη θα συνεχίσουν να ψήνονται) .
Πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα και σερβίρουμε με φέτες ψωμιού προζυμενιου, που έχουμε ψήσει ελαφρά σε τοστιερα.
Δείτε και άλλες συνταγές:
Γλυκά
Chia seed pudding με γεύση μηλόπιτα
Γρήγορες Συνταγές
Frittata στο τηγάνι
Οικονομικές
Αυγά ποσέ σε bagel με κρέμα τυρί και πιπεριά φλωρίνης.
Γρήγορες Συνταγές
Μεσογειακή σακσούκα με ντομάτα, ελιές και κυπριακό λουκάνικο
Θες να σου στέλνω και άλλες νόστιμες συνταγές;
Κάνε εγγραφή και θα μαθαίνεις πρωτ@ για νέες συνταγές και τα νέα μου!
Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης
Leave this field empty if you're human: