Για Εμένα
Συνταγές
Private Chef
English
Ελληνικά
en
×
SEARCH
Για Εμένα
Συνταγές
Private Chef
Cookbook
Βοδινό ταρτάρ
🖨️ Εκτύπωση Συνταγής
Γρήγορες Συνταγές
Κρέατα
Κρύα Ορεκτικά
Μερίδες
Για 2 άτομα
Προετοιμασία
20 λεπτά
Ψήσιμο
-
Αναμονή
8 ώρες (σε περίπτωση που κάνετε τον κρόκο στην σόγια)
Υλικά
150 γρ
βοδινό φιλέτο καθαρισμένο
1 κ.σ
ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 κ.σ
ψιλοκομμένο κουτρούβι
½ κ.σ
τσίλι
1 κ.σ
μουστάρδα απαλή
1 κ.σ
ελαιόλαδο
Ξύσμα λεμόνι
Αλατοπίπερο
Μισή μπαγκέτα
2
κρόκοι
100 μλ
σόγια
Μέθοδος Εκτέλεση
Σε ένα μπολ προσθέτουμε προσεκτικά τους κρόκους για να μην σπάσουν και τους καλύπτουμε με την σόγια. Καλύπτουμε το μπολ με διαφάνεια και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 βράδυ έτσι ώστε να ‘ψήσουμε’ τους κρόκους. (Τα αυγά πρέπει να είναι φρέσκα για να μην σπάσει εύκολα ο κρόκος / Μπορείτε να προσθέσετε 1-2 κρόκους παραπάνω για να είστε σίγουροι)
Τοποθετούμε το φιλέτο στην κατάψυξη για 30 λεπτά - 1 ώρα. Αυτή η διαδικασία θα μας βοηθήσει να κόψουμε σε πιο όμορφα κυβάκια το ταρταρ μας. Κόβουμε πρώτα σε λορίδες και έπειτα σε κυβάκια - περίπου ½ εκατοστό και το τοποθετούμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά στο μπολ και τέλος αλατοπιπερώνουμε.
Τοποθετούμε το ταρτάρ μας όμορφα στο πιάτο και στο κέντρο προσθέτουμε τον κρόκο στην σόγια. Απολαμβάνουμε με ζεστό ψωμάκι.
Δείτε και άλλες συνταγές:
Γρήγορες Συνταγές
Crudo λαβράκι με σάλτσα μάνγκο
Γρήγορες Συνταγές
Πολύχρωμη σαλάτα με ντοματίνια , ρόδι και χαλούμι
Κρέατα
Σουτζουκάκια με πατάτες στο φούρνο
Ζεστά Ορεκτικά
Πουγκάκια με μπεσαμελ , αρακά και κοτόπουλο
Θες να σου στέλνω και άλλες νόστιμες συνταγές;
Κάνε εγγραφή και θα μαθαίνεις πρωτ@ για νέες συνταγές και τα νέα μου!
Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης
Leave this field empty if you're human: