Για Εμένα
Συνταγές
Private Chef
English
Ελληνικά
en
×
SEARCH
Για Εμένα
Συνταγές
Private Chef
Cookbook
Cheeseburger pasta
🖨️ Εκτύπωση Συνταγής
Ζυμαρικά
Οικονομικές
Μερίδες
Για 2-3 άτομα
Προετοιμασία
20 λεπτά
Ψήσιμο
30 λεπτά
Αναμονή
-
Υλικά
2 κ.σ
ελαιόλαδο
500 γρ
μοσχαρίσιο (5% λιπαρά)
2
κρεμμύδια
2 σκελίδες
σκόρδο
2 χρωματιστές
πιπεριές
750 μλ
ζωμό βοδινού
6 κουταλιές
κέτσαπ
3 κουταλιές
μουστάρδα ντιζόν
2 κουταλάκια
καπνιστή πάπρικα
250 γρ
ζυμαρικά Casino Coquillettes
70 γρ
τουρσί αγγουράκι - Casino
100 γρ
κρέμα τυρί
100 γρ
τυρί cheddar, τριμμένο
Για το τελείωμα:
70 γρ
κρέμα τυρί
70 γρ
τυρί cheddar, τριμμένο
Μέθοδος Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και το σκορδο και τα ψιλοκόβουμε.
Κόβουμε τις πιπεριες σε φέτες.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτουμε τον κιμά και την καπνιστή πάπρικα, και σοτάρουμε μέχρι να ροδίσει.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο, και συνεχίζουμε να σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε τις πιπεριές και τις σοτάρουμε για λίγα λεπτά.
Βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό και κύβο από ζωμό βοδινού να βράσει. Οταν έρθει σε βρασμο προσθέτουμε τα ζυμαρικά και μαγειρεύουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μέχρι να είναι al dente.
Οταν έιναι έτοιμα τα προσθέτουμε στο μείγμα με τον κειμά.
Σβήνουμε την φωτιά και προσθέτουμε την κέτσαπ, τη μουστάρδα , την κρέμα τυρί και το τριμμένο cheddar το τουρσί . Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα ταψί και προσθέτουμε το υπόλοιπο τσενταρ και την κρέμα τυρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει.
Βγάζουμε από το φούρνο γαρνίρουμε με αγγουράκια τουρσι και αφήνουμε να κρυώσει λίγο πριν σερβίρουμε.
Δείτε και άλλες συνταγές:
Ζυμαρικά
Spaghetti al limone με pangrattato
Ζυμαρικά
Κριθαρότο με μανιτάρια
Ζυμαρικά
Γαριδομακαρονάδα
Ζυμαρικά
Κριθαράκι λεμονάτο με κοτόπουλο
Θες να σου στέλνω και άλλες νόστιμες συνταγές;
Κάνε εγγραφή και θα μαθαίνεις πρωτ@ για νέες συνταγές και τα νέα μου!
Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης
Leave this field empty if you're human: