Για Εμένα
Συνταγές
Private Chef
English
Ελληνικά
en
×
SEARCH
Για Εμένα
Συνταγές
Private Chef
Cookbook
Μεσογειακή σακσούκα με ντομάτα, ελιές και κυπριακό λουκάνικο
🖨️ Εκτύπωση Συνταγής
Γρήγορες Συνταγές
Πρωινό
Μερίδες
3-4
Προετοιμασία
10 λεπτά
Ψήσιμο
25 λεπτά
Αναμονή
-
Υλικά
2 κ.σ.
ελαιόλαδο
1
κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2
σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1
πράσινη πιπεριά, κομμένη σε λωρίδες
150 γρ
Κυπριακό λουκάνικο, σε φέτες
400 γρ
ντομάτες κονκασέ
1 κ.γ.
καπνιστή πάπρικα
1 κ.γ
κύμινο
100 γρ
ελιές καλαμών
4
αυγά
Αλάτι
Πιπέρι
Φρέσκος μαϊντανός για γαρνίρισμα
2
φέτες ψωμί για το σερβίρισμα
Μέθοδος Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 2-3 λεπτά.
Προσθέτουμε το κυπριακό λουκάνικο και μετά από 2 λεπτά την πιπεριά και σοτάρουμε για 5 λεπτά.
Ρίχνουμε τη ντομάτα κονκασέ, την πάπρικα, και αλατοπιπερώνουμε. Αφήνουμε να σιγοβράσει για 10 λεπτά.
Δημιουργούμε 4 τρύπες στη σάλτσα και σπάμε μέσα τα αυγά.
Προσθέτουμε τις ελιές.
Σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε να μαγειρευτούν τα αυγά για 4-5 λεπτά.
Γαρνίρουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε ζεστό με ζεστό ψωμάκι στο πλάι.
Δείτε και άλλες συνταγές:
Γρήγορες Συνταγές
Egg noodles με γαρίδες και λαχανικά
Γρήγορες Συνταγές
Σούπα μανιταριών
Γρήγορες Συνταγές
Ζουμερό τηγανητό κοτοπουλο παναρισμενο σε κορν φλεικς
Γρήγορες Συνταγές
Μακαρονάδα με τυροκαυτερή
Θες να σου στέλνω και άλλες νόστιμες συνταγές;
Κάνε εγγραφή και θα μαθαίνεις πρωτ@ για νέες συνταγές και τα νέα μου!
Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης
Leave this field empty if you're human: