Για Εμένα
Συνταγές
Private Chef
English
Ελληνικά
en
×
SEARCH
Για Εμένα
Συνταγές
Private Chef
Cookbook
Σπαγγέτι aglio e olio
🖨️ Εκτύπωση Συνταγής
Γρήγορες Συνταγές
Ζυμαρικά
Μερίδες
-
Προετοιμασία
5 λεπτά
Ψήσιμο
10 λεπτά
Αναμονή
-
Υλικά
200 γρ.
σπαγγέτι
1
σκελίδα σκόρδο
3 κ.σ.
ελαιόλαδο
1 κ.σ.
ψιλοκομμένος μαϊντανός
αλάτι
πιπέρι
Μέθοδος Εκτέλεση
Βάζουμε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό να βράσει και ρίχνουμε τα σπαγγέτι. Τα μαγειρεύουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Όσο βράζουν, καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το σκόρδο.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι σε χαμηλή φωτιά και σοτάρουμε το σκόρδο μέχρι να χρυσίσει – χωρίς να καεί. Προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε κατευθείαν στο τηγάνι με το σκόρδο. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε μερικές κουταλιές από το νερό που ψήθηκαν μέσα τα ζυμαρικά για να δέσει η σάλτσα μας.
Προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε αμέσως.
Δείτε και άλλες συνταγές:
Ζυμαρικά
Ριγκατόνι με κρεμώδη σάλτσα τσορίθο
Ζυμαρικά
Μελωμένο γιουβέτσι με μοσχαρίσιο κιμά
Γρήγορες Συνταγές
Σπαγγέτι καρμπονάρα
No Leftovers
Φαρφάλες με κρέμα παντζαριού
Θες να σου στέλνω και άλλες νόστιμες συνταγές;
Κάνε εγγραφή και θα μαθαίνεις πρωτ@ για νέες συνταγές και τα νέα μου!
Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης
Leave this field empty if you're human: