Για Εμένα
Συνταγές
Private Chef
English
Ελληνικά
en
×
SEARCH
Για Εμένα
Συνταγές
Private Chef
Cookbook
Crudo λαβράκι με σάλτσα μάνγκο
🖨️ Εκτύπωση Συνταγής
Γρήγορες Συνταγές
Θαλασσινά
Κρύα Ορεκτικά
Μερίδες
Για 2 άτομα
Προετοιμασία
15 λεπτά
Ψήσιμο
-
Αναμονή
-
Υλικά
1
1 φιλέτο από λαβράκι (Γύρω στα 150 γραμμάρια)
200 γρ
μανγκο καθαρισμενο χωρις κουκούτσι
Χυμός από 1 λάιμ
20 γρ
καθαρισμένο τζίντζερ
50 μλ
νερό
1 μεσαίο
κόκκινο κρεμμύδι
**Προαιρετικά: Χαβιάρι
Μέθοδος Εκτέλεση
Αφαιρούμε προσεκτικά την πέτσα από το ψάρι και το κόβουμε με ακονισμένο μαχαίρι σε λεπτές λωρίδες. Το προσθέτουμε όμορφα στο πιάτο σερβιρίσματος.
Κόβουμε το μάνγκο σε πιο μικρά κομμάτια και το προσθέτουμε στο μίξερ μαζί με το λάιμ, το τζίντζερ, το κρεμμύδι ,το νερό και αλατοπιπερώνουμε.
Περνάμε από λεπτή σίτα έτσι ώστε να αφαιρεθούν κομματάκια που τυχόν υπάρχουν και προσθέτουμε περιμετρικά του ψαριού με ένα κουτάλι.
Περιχύνουμε με ελαιόλαδο , αλατι και πιπέρι.
Δείτε και άλλες συνταγές:
Γρήγορες Συνταγές
Σαλάτα με γαρίδες, αβοκάντο και λεμονάτη σάλτσα με γιαούρτι
Γρήγορες Συνταγές
Μύδια αχνιστά
Θαλασσινά
Μαριναρισμένος σολωμός σε τσιπς από φύλλο ρυζιού
Γρήγορες Συνταγές
Σολομός με σάλτσα από σόγια και μέλι
Θες να σου στέλνω και άλλες νόστιμες συνταγές;
Κάνε εγγραφή και θα μαθαίνεις πρωτ@ για νέες συνταγές και τα νέα μου!
Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης
Leave this field empty if you're human: