Για Εμένα
Συνταγές
Private Chef
English
Ελληνικά
en
×
SEARCH
Για Εμένα
Συνταγές
Private Chef
Cookbook
Λαχταριστό μπράουνις με μαργαρίνη
🖨️ Εκτύπωση Συνταγής
Γλυκά
Μερίδες
Για 6 άτομα
Προετοιμασία
15 λεπτα
Ψήσιμο
35 λεπτά
Αναμονή
-
Υλικά
Για το brownie:
125 γρ
Χαραλαμπίδης Κρίστης μαργαρίνη Original (μισό κουτί)
170 γρ
μαύρη σοκολάτα (70 γραμμάρια τα κρατάμε σε κομμάτια)
170 γρ
ζάχαρη
3 μέτρια
αυγά
1 κ.γ
μπέικινγκ πάουντερ
1 ξυλάκι
βανίλιας
60 γρ
αλεύρι για όλες τις χρήσεις
30 γρ
σκόνη κακάο
1 πρέζα αλάτι
Για την διακόσμηση:
Διάφορα φρέσκα μούρα και σύκα
Anglaise σως απο γαλατάκι σοκολάτας
Μέθοδος Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175°C.
Βάζουμε την μαργαρίνη και τη σοκολάτα στον φούρνο μικροκυμάτων η εναλλακτικά σε μπαιν μαρι σε μέτρια φωτιά μεχρι να λιωσει το μείγμα.
Προσθέτουμε τα αυγά , τη ζάχαρη και τη βανίλια και ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν. Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέικινγκ πάουντερ, το κακάο και μια πρέζα αλάτι και ανακατεύουμε το μείγμα.
Αδειάζουμε το μείγμα στη φόρμα που έχουμε ετοιμάσει. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 35 λεπτά, μέχρι να ψηθεί - θα πρέπει αν δοκιμάσουμε με οδοντογλυφιδα να υπάρχει ακόμα υγρασία έτσι ώστε το μπραουνίς μας να βγει μαλακό. Περιμένουμε να κρυώσει πριν το κόψουμε σε τετράγωνα κομμάτια. **(Θα συνεχίσουν να σφίγγουν αφού τα βγάλουμε από το φούρνο.)
Κόβουμε σε κομμάτια και προσθέτουμε φρούτα και σάλτσα σοκολάτας.
Δείτε και άλλες συνταγές:
No Leftovers
Apple crumble για 2 άτομα με μήλα που ξεχάσαμε στο ψυγείο
Γλυκά
Cheesecake φράουλας χωρίς ψήσιμο
Γλυκά
Ρασμπεριες frozen yogurt
Γλυκά
Πάβλοβα με κρέμα τυριού, σως βατομουρο , σύκα και φυστίκι αιγίνης
Θες να σου στέλνω και άλλες νόστιμες συνταγές;
Κάνε εγγραφή και θα μαθαίνεις πρωτ@ για νέες συνταγές και τα νέα μου!
Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης
Leave this field empty if you're human: