Για Εμένα
Συνταγές
Private Chef
English
Ελληνικά
en
×
SEARCH
Για Εμένα
Συνταγές
Private Chef
Cookbook
Τραγανές μπανάνες με παγωτό βανίλια
🖨️ Εκτύπωση Συνταγής
Γλυκά
Γρήγορες Συνταγές
Μερίδες
2 άτομα
Προετοιμασία
10 λεπτά
Ψήσιμο
10 λεπτά
Αναμονή
-
Υλικά
2
μπανάνες
100 γρ.
κορν φλάουρ
2
μεγάλα αυγά (χτυπημένα)
100 γρ.
panko φρυγανιά
Για το σερβίρισμα:
2
μπάλες παγωτό βανίλια
1 κ.σ
ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
Μέθοδος Εκτέλεση
Κόβουμε τις μπανάνες διαγώνια σε μέγεθος 1 cm.
Στήνουμε τα υλικά: στο πρώτο πιάτο βάζουμε τις φέτες μπανάνας, στο δεύτερο πιάτο το κορν φλάουρ, στο τρίτο τα χτυπημένα αυγά και ένα με τη φρυγανιά πάνκο.
Παίρνουμε κάθε φέτα μπανάνας και την βουτάμε πρώτα στο κορν φλάουρ, μετά στο αυγό και τέλος στο πανκο. Βάζουμε τις φέτες σε ένα πιάτο.
Ζεσταίνουμε λάδι στους 175°C και τηγανίζουμε 3-4 φέτες για 2-3 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Μόλις τηγανιστούν, τις βάζουμε σε σχάρα να στραγγίξουν.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε με τις μπάλες παγωτό βανίλια.
Δείτε και άλλες συνταγές:
No Leftovers
Basque burned cheesecake με κουλί
No Leftovers
Cantucci – Ιταλικά μπισκότα
Γλυκά
Carrot cake energy bites
Γλυκά
Cheesecake σε ποτήρι
Θες να σου στέλνω και άλλες νόστιμες συνταγές;
Κάνε εγγραφή και θα μαθαίνεις πρωτ@ για νέες συνταγές και τα νέα μου!
Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης
Leave this field empty if you're human: