Για Εμένα
Συνταγές
Private Chef
English
Ελληνικά
en
×
SEARCH
Για Εμένα
Συνταγές
Private Chef
Croissant pudding με maple syrup και berries
🖨️ Εκτύπωση Συνταγής
Γλυκά
Πρωινό
Μερίδες
3-4
Προετοιμασία
10 λεπτά
Ψήσιμο
25 λεπτά
Αναμονή
10 λεπτά
Υλικά
4
κρουασάν βουτύρου
3
αυγά
200 μλ
γάλα
200 μλ
κρέμα γάλακτος
50 γρ
ζάχαρη
1 κ.γ.
εκχύλισμα βανίλιας
100 γρ
berries (π.χ. μύρτιλα, φράουλες, βατόμουρα)
30 μλ
maple syrup για σερβίρισμα
Μέθοδος Εκτέλεση
Τοποθετούμε λαδόκολλα σε ένα ταψί 20 x 20 cm.
Κόβουμε το κάθε κρουασάν σε 8-10 κομμάτια και τα τοποθετούμε απευθείας στο ταψί.
Σε μπολ, χτυπάμε τα αυγά, το γάλα, τη κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη και τη βανίλια. Ρίχνουμε το μείγμα πάνω από τα κρουασάν και αφήνουμε να απορροφηθεί για 10 λεπτά.
Προσθέτουμε τα berries και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 25 λεπτά.
Σερβίρουμε με maple syrup.
Δείτε και άλλες συνταγές:
No Leftovers
Apple crumble για 2 άτομα με μήλα που ξεχάσαμε στο ψυγείο
No Leftovers
Croissant pudding με σοκολάτα και maple syrup
Γλυκά
Λαχταριστό μπράουνις με μαργαρίνη
Γλυκά
Cheesecake φράουλας χωρίς ψήσιμο
Θες να σου στέλνω και άλλες νόστιμες συνταγές;
Κάνε εγγραφή και θα μαθαίνεις πρωτ@ για νέες συνταγές και τα νέα μου!
Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης
Leave this field empty if you're human: